haggala-askelin?
Kävelisitkö kauppaan
 
Täällä...
Kuvat: Roifoto
 Viikon parhaat värinät


Useimmilla tanssitunneilla käyminen edellyttää Sesamin jäsenyyttä, joka maksaa tällä hetkellä 15 €/vuosi. Jäsenmaksun suuruus päätetään maaliskuun jäsenkokouksessa. Jos tulet mukaan syksyllä, maksat sen vuoden jäsenmaksusta puolet. 

Sinun ei tarvitse olla vielä jäsen, kun tulet ensimmäistä kertaa tunnille. Jäseneksi liittymiskaavakkeen saat ohjaajalta. Tunneilla saa käydä kerran ilmaiseksi kokeilemassa. 

Kysyttävää? Heitä meitä sähköpostilla sesamry ät luukku.com tai soita 041 717 0574.

Kaikki tanssitunnit pidetään Rovaniemellä uimahalli Vesihiiden musiikkiliikuntasalissa, pääoven viereisestä ovesta portaat ylös toiseen kerrokseen. Pukuhuoneet vasemmalla, käynti musiikkiliikuntasaliin kuntosalin läpi. Osoite Nuortenkatu 11.

Tanssitunnit syksyllä 2018

Jatkokurssi

Torstaisin klo 19.30–21


Jatkotason tunneilla kehitetään tanssitekniikkaa, opetellaan uutta ja varioidaan jo tuttuja liikkeitä. Aivonystyrät ja tanssilihakset haastetaan pidemmillä askelsarjoilla ja keskitytään siihen, että tanssi näkyy koko kehossa – hiustupsusta sormenpäihin ja aina varpaankärkiin asti.


Kurssin kesto: 6.9.–13.12. (ei tuntia 18.10. ja 6.12.). Yhteensä 13 x 90 min.


Hintatiedot: 72 €, tänä syksynä Sesamin jäseneksi liittyvät 79,50 € jos maksat syksyn jäsenmaksun (7,50 €) tällä kurssilla

Itämaisen tanssin vauhtialkeet

La 8.9. klo 11–13, su 9.9. klo 11–12.45


Anna Sesamin johdattaa ihanan uuden tanssiharrastuksen pariin! Sesamin alkeisviikonloppuna tutustut tanssin perusliikkeisiin ja pääset nauttimaan ihanasta itämaisesta tunnelmasta. Kurssille tarvitset mukavan joustavat vaatteet ja jalkaan paljaat varpaat tai jumppatossut. Tanssinohjaajalta saat kauniin tanssihuivin lainaksi. Jos innostuit uudesta harrastuksesta, voit sulavasti jatkaa tiistain viikkotunneille.


Ps. Viikonloppu sopii erinomaisesti myös uinahtaneen itämaisen tanssiharrastuksen herättelyyn tai tanssin perusliikkeiden kertaukseen.


Hintatiedot: 26 € (koko kurssi) tai 20 € (yksi kerta). Kurssille osallistuminen ei edellytä Sesamin jäsenyyttäItämainen tunnelmatunti

Tiistaisin klo 19–20


Kaikille sopiva viikoittainen annos maailman ihaninta tanssia. Tunti sisältää tekniikkaa ja askelsarjoja sekä helpon koreografian.Kurssin kesto: 11.9.–11.12. (ei tuntia 16.10.). Yhteensä 13 x 60 min.


Hintatiedot: 61 €, tänä syksynä Sesamin jäseneksi liittyvät 68,50 € jos maksat syksyn jäsenmaksun (7,50 €) tällä kurssilla.

Sesam-ryhmä

Tiistaisin klo 20–21


Liity Sesam-ryhmään ja nosta tanssitaitosi aivan uudelle tasolle! Sesam-ryhmä on yhdistyksen oma tanssiryhmä, jonka harjoitukset tähtäävät esiintymiseen esimerkiksi kesän ja syksyn kulttuuritapahtumissa Rovaniemellä sekä itämaisen tanssin tapahtumissa ympäri Suomea.


Ryhmän tanssijat sitoutuvat esiintymään, mutta kaikkiin ryhmän tavoitetapahtumiin ei tarvitse osallistua. Kurssimaksun lisäksi lisäkustannuksia saattaa tulla esimerkiksi esiintymisasun hankinnan/teon kautta tai matkakulujen muodossa.


Tunneille voivat tulla myös uudet oppilaat, vaikka jatkammekin ryhmälle jo tuttujen tanssien parissa.


Kurssin kesto: 11.9.–11.12. (ei tuntia 16.10.). Yhteensä 13 x 60 min.


Hintatiedot: 61 €, tänä syksynä Sesamin jäseneksi liittyvät 68,50 € jos maksat syksyn jäsenmaksun (7,50 €) tällä kurssilla